The “Final Dots “, de laatste stippen in Michael Jackson’s Tribute Portrait

The “Final Dots “, de laatste stippen in Michael Jackson’s Tribute Portrait

- een bericht vanwege “Michael Jackson Tribute Portrait”

 

“Michael Jackson Tribute Portrait” is trots om aan te kondigen dat Michael's portret klaar is! We willen onze uiterste dankbaarheid uitspreken aan fans over de hele wereld, die nu allen een vast onderdeel vormen van Michael's nalatenschap door de stip (dot) die zij vertegenwoordigen in zijn portret. Als je nog geen stip in het portret hebt, kunt u zich nog steeds hiervoor aanmelden via http://michaeljacksontributeportrait.com/ waar u één van de reeds getekende stippen (dots) kunt claimen.

 

We zullen een kleine handvol speciale stippen plaatsen in Michael's hart als ceremoniële afronding. De laatste twee stippen zullen worden gegeven aan Millie en Gavin Murray. Het zijn twee geweldige kinderen die door een verschrikkelijke tragedie getroffen werden toen de auto waarin ze reden door een brandbom werd getroffen. Hun moeder, Sheila Murray, weigerde toen om een groep tieners een ritje te geven naar het plaatselijk gerechtsgebouw. Als gevolg hiervan werd een brandbom op de achterbank van haar auto, waar haar kinderen zaten, gegooid. Beide kinderen kregen hierdoor ​gruwelijke brandwonden. Gavin verloor zijn linker oor, gesmolten van de hitte. (U kunt hier meer lezen over hun verhaal: http://www.limerickleader.ie/lifestyle/entertainment-arts/music/gavin-and-millie-to-be-honoured-in-jackson-tribute-1-5000209 )

 

We werden op de hoogte gebracht van deze tragedie door dr. Patrick Treacy. De familie Murray woont in Ierland. Het was hartbrekend voor Michael om te horen dat hij de kinderen niet kon bezoeken want de vele operaties gingen voor.. Nu gaan we proberen om Michael naar hen te brengen, zodat de kinderen stipjes kunnen krijgen in zijn hart.

 

Ze zijn de ideale mensen om de laatste stippen in Michael's portret te krijgen, want niet alleen brengen we deze kinderen met Michael samen (we zijn er zeker van dat Michael dit ook zou gewild hebben) ... maar we brengen ook wat vreugde en onze gezamenlijke liefde en kracht tot bij hen.

 

Wij geloven dat Michael het zo zou gewild hebben om de laatste puntjes te geven aan zieke kinderen, kansarmen, of kinderen die zware tegengeslagen gehad hebben. Daarom draagt deze ceremoniële afronding ook bij tot Michael's humanitaire erfenis.

 

Millie en Gavin zijn erg enthousiast om geëerd te worden met de laatste stippen en zij wensen deze dan ook persoonlijk te ontvangen. Daarom hebben we uw hulp nodig om dat te laten gebeuren. We moeten tenminste $ 1.500,00 ophalen voor de reiskosten om de kunstenaar, David Ilan, en het portret naar Ierland te krijgen.

 

We vragen fans over de hele wereld om ons te helpen het geld in te zamelen om deze kinderen te eren met de laatste stippen in Michael's portret. 100% van het gedoneerde geld zal worden gebruikt om de inspanning om Michael tot bij Millie en Gavin te brengen te financieren. Alle donaties zullen specifiek worden gebruikt voor de reiskosten.

 

Wie is beter om de laatste stippen in Michael's portret te krijgen dan de kinderen die hij zelf wilde helpen ?

 

"Mijn missie is genezing, puur en simpel." - Michael Jackson

 

Help ons om Michael bij Millie en Gavin te brengen zodat zij de laatste stippen in Michael’s portret kunnen krijgen.

 

Elk bedrag helpt. € 1, € 5, € 10, € 100.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

 

Doneren kan via deze link (betaling via PayPal of met een kredietkaart) :

http://www.e-junkie.com/ecom/gb.php?c=cart;i=1230162;cl=80022;ejc=2

 

Beschik je over geen kredietkaart (Visa en/of Mastercard) dan kun je je gift ook overschrijven op de rekening van “Unity” :

 

IBAN : BE84 0016 8980 4159

BIC : GEBA BE BB

 

met als vermelding “MJTP gift”

 

– en wij storten alle bedragen door naar de rekening van “Michael Jackson Tribute Portrait”. (opmerking: attesten voor giften worden niet gegeven).

 

Met toestemming van David Ilan, creatieve kunstenaar voor MJTP

 

Vertaling uit het engels :

http://www.michaeljacksontributeportrait.com/article.php?article_id=554

door "Unity", Belgische Michael Jackson Fanclub

 

Website : www.unity-mjfanclub.org

Facebook : www.facebook.com/unity.mjfanclub

Twitter: www.twitter.com//unitymjfanclub

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0