Michael Jackson herleeft in een hologram in Brussel Zuid voor release CD Xscape op 10 mei

Xscape is een postuum album van niet eerder uitgebracht werk van Michael Jackson. Xscape is het twaalfde studio-album van de overleden Amerikaanse artiest en bevat acht nieuwe nummers. De release van het Xscape album vindt in België plaats op vrijdag 9 mei.  Op zaterdag 10 mei zal je de tracks kunnen horen in Station Brussel-Zuid. Maar er is meer dan dat…

 

Ter gelegenheid van de release van Xscape zal er – geheel toepasselijk – een labyrint van 5 meter op 7 opgetrokken worden in de inkomhal van station Brussel-Zuid. In het middelpunt van dat doolhof zal een hologram te vinden zijn, waarin je Michael Jackson zijn gekende moves zal kunnen bewonderen in 3D en zijn nieuwe tracks zal kunnen beluisteren.

 

Christophe Cumps van Sony Music Belgium: “Door de albumtitel “Xscape” kwamen we op het idee om fans te laten ontsnappen uit een labyrint. Met het hologram willen we Michael zo echt mogelijk laten herleven. We willen met het hologram en het labyrint een totaalervaring creëren voor fans.”

 

Fans die het labyrint bezoeken maken kans op een Michael Jackson pakket met daarin onder andere de nieuwe Sony Xperia Z2 mobiele telefoon.

 

Zaterdag 10 mei zal het labyrint geopend zijn van 10 tot 18u. Toegang is gratis.

Reactie schrijven

Commentaren: 0